Общо показвания

неделя, 25 септември 2011 г.

Убийството в Катуница

Убийството в с.Катуница е закономерен израз на липсата на държавност и симулацията на работа на правораздавателните органи в България.
Лошото е че разни прависти и юристи продължават да си вярват и да заблуждават обществото че в България има върховенство на закона.
А за проблемите с циганската наглост и престъпност си затварят очите и се правят че не съществува и че тя нормална на фона на общата престъпност.Това не е вярно.
Ако се направи статистика ще се види че най-честите престъпления срещу личноста и общите престъпления идват от циганското  малцинство и то основно срещу всичко българско.
За този факт трябват извънредни мерки от държавата,защото напрежението може твърде бързо да ескалира и може да се стигне до кървави сблъсаци.
Д а не говоримр,че постояното толериране на това малцинство в отказа му да спазва всякакви норми на поведение и закони го прави  и опасно за национарната сигурност на България.
Особено е важно за тях да се премахне правото на свободно придвижване,и строго да се следи за адресната им регистрация с перманентни масирани проверки за последното.
Важно и да се покаже на медийте че това е въпрос от национален приоритет и да не прекаляват с правата на човека,особено ако тези хора не зачитата никакви закони и морал.
И са доволно голяма етническа група която живее като паразити на гърба на българския народ.
Живее в тази държава без да плаща и стотинка данъци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар