Общо показвания

сряда, 18 януари 2012 г.

Срещата Борисов-Меркел

Браво г-н Борисов,
Включете "богатите" българи във всички възможни инициативи на "бедните" германци за плащането на дълговете на още "по-бедните" испанци,гърци,италианци!
Може ли да попитате г-жа Меркел,с колко точно милиарда долара ни помогнаха през двете кризи през 1990-91г. и 1996-1997 година? Или случайно кротко ни оставиха в ръцете на Международния Валутен Фонд,който ни въведе такива "правила" че още сто години ще бъдем хора втора ръка и бедни като мишки...Видите ли фонда се занимавал с такива проблеми... А европейските фирми кротко и без много шум купиха за жълти стотинки цялата българска икономика барабар с хората....Сега е би било добре гърци,италианци,испанци да си поговорят с МВФ,за да установят що е това валутен борд и има ли почва у тях.Е малко ще се разделят със голяма част от собствеността си,но всяко удоволствие си има цена.Сервитьора дойде и иска да му се плати за яденето и пиенето...
Един красив ден ще разберете,че сладурите немци са готови да плащат за дълговете на италианци,гърци,испанци и марсианци,но когато стане въпрос за "конекрадците от долното течение на Дунав" /както се е изказал за българите Бисмарк/ изведнъж оглушават и почват да дават само "добри" съвети.
Хубаво е такива неща да бъде питана г-жа Меркел.
Иначе ние с немците два пъти сме се хващали да им играем по свирката и два пъти стигнахме до национални катастрофи.
Мисля че ни стига,иначе ще бъдем световни шампиони по глупост.
Та г-н Борисов да не бърза да слушка и да дава обещания.
Иначе всички ще съжаляваме,но ще бъде късно.
Желая Ви успех.

Няма коментари:

Публикуване на коментар