Общо показвания

неделя, 12 февруари 2017 г.

До кога Топлофикация-София ще рекетира софиянци???

Топлофикация-София повече от 30 години рекетира софиянци.
За тези 30 години с нищо не се подори услугата на тази организация,но цените на услугата и се повише повече от СТО ПЪТИ!!!

Всички милиарди откраднати левове от софиянци с благословията на КВЕР и Софийски Общински Съвет трябва да се разследват с реални резултати и промяна на всички икономически и правни аспекти и на Топлофикация-София,които са правно закрияляни от идзмислени "общи условия",в които всички права са в монополиста,а всички задължения в гражданина.

Но с тази правна основа,дадена от управляващите не само нарушава и пренебрегва редица Европейски нормативи,не само не е морална,но определено е една престъпна схема,в която определени кръгови хора се обогатяват за сметка на всички софиянци.

Няма аналог в СВЕТА,тъй наречената такса "сградна инсталация" "дялово разпределение" или други подобни глупости,където да плащаш за факта,че през личния ти частен имот минават някакви тръби на монополиста. И вместо монополиста да ти плаща наем за тези тръби,той ти събира пари защото хипотетично е възможно да те "отоплява"...И това защото УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ ВСИЧКИ БОИ....са му дали това феодално право над теб...

Е няма такова чудо по-света.

За това тази организация или трябва да се реформира на 100% или да прекрати съществуването си!


1 коментар:

  1. Някой може ли да обясни защо има "топлинни счетоводители"???
    Защо няма "електрически счетоводители", водни счетоводители и т.н?
    Защо тези паразити стоят между Топлофикация-София и клиентите?
    За да плащат софиянци по скъпо..?
    ЗАЩО?

    ОтговорИзтриване