Общо показвания

сряда, 1 юли 2020 г.

Докато света се занимава с най-голямата хибридна измама Ковид-19 у нас стават интересни неща....

Докато света се занимава с най-голямата хибридна война наречена Ковид-19,у нас ставата интересни неща....

Примерно:
1/ Дадени 11 милиона лева за няколко пътеки със "златни" камъчета около Седемте рилски езера....Аферим,машалла....какви печалби!
2/ Икономиката се свива,безработицата расте....а цените също растат....Странно,преди търговците вдигаха цените защото търсенето било по голямо от предлагането...А,сега ги вдигат,защото било намаляло потреблението и не можели да си покрият разходите...Тия,които никога не са правили Картел....кога могат да намялят цените??? КЗК си бърка в носа...и много внимава да няма дъмпинг и цените да растът нагоре...Аферим,машалла! Страшни търговци и бизнесмени!
3/ В Националния Оперативен Щаб /НОЩ/ протоколи за заседанията не са водени,кой,как и по какви причини и мотиви издаваше "странните" заповеди...никога няма да разберем!
И прокуратурата,някого да ги поиска,няма нищо да намери! Велики Спасители,велики дела!
И един пенсионер,министър на здравеопазването ги подписваше на конвейер..
Аферим,Машалла!
4/ Междувременно,докато пада цената на газта с 50% със задна дата,цената на парното в София се вдига с 20% за бъдещ период...Браво на КЕВР! Велики са! Аферим,Машалла!
Така се регулират цени без корупция!!!
5/ Започнаха едни "странни" закачки между Президент,Премиер и Главен Прокурор....не ти е работа...Кой повече папкал и слушкал...И на хората им стана ясно,че велики и безкористни хора ги управляват...Аферим,Машалла! Велики управници,Велики бизнесмени,Велика държава!

Така де,докато прибират имущестото и парите на хората,трябва с нещо да им се отвлече вниманието...Така действат професионалистите!
Като няма хляб,да има зрелища....и медии,медии,медии.и реклама!

Няма коментари:

Публикуване на коментар