Общо показвания

събота, 21 май 2011 г.

Кои са екстремистите-Атака или мюсулманите?

Нормално е турската държава да защити мюсулманите в България.Нормално е турското правителство и преса да отразят едностранчиво скандала пред джамията в центъра на София и да защитят мюсулманските интереси
Не е нормално българското правителство да продължава да допуска налагането на мюсулманската религия по един агресивен начин в христянска България и член ЕС!!! 
И да мълчи!!!
Българското правителство и президента са прекалено страхливи и "толерантни".
Не може да съществува толерантност когата реално България е заплашена от ислямизиране.Когато българите се превръщат в малцинство в собствената си държава.Когато на преден план са искарани само правата и свободите на турците,но без задълженията към българската държава.
Извинете,но няма религия в България,която да си позволява да ползва мегафони и високоговорители за провежда религиозните си обязаности,така както правят мюсулманските ходжи.И то в центъра на София!
Коя религия ползва високоговорители в София-христянската ли,еврейската ли,будиската ли-КОЯ???
Отговора е нито една от гореизброените!
Само мюсулманите-защо?
Защото религията им колкото и да е качествена и чиста, от морална гледна точка има един недостатък.
Тя е твърде агресивна и нетолерантна от гледна точка допускане на други гледни точки.А това е опасно,твърде опасно.
Чудя се как биха реагирали мюсулманите и турската държава,ако бяхме забранили строежа на джамии като в Швейцария или наложиме френските закони за религиозните символи?Или бихме се осмелили да направим карикатури на бога им като Дания? А как мислите?
Хубаво би било и ЕС да помисли за законите за правата на малцинствата в Европа.Защото вече и самите европейци съвсем скоро ще станат малцинства в собствените си страни.
Нека европейските политици да не си зариват главите в пясъка,а да погледнат в очите проблемите които определено не идват от България и Румъния само....
И да търсят решения -спешни и ефективни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар