Общо показвания

петък, 22 февруари 2013 г.

Президента и служебното правителство.

Според мен сравнително добър вариант за съставяне на служебно правителство ще бъде следният:
1/Министър-Председател Омбудсмана Константин Пенчев.Малко е смотан,но познава проблемите на хората и е юрист.Това последното е минус....за него.
2/Министър на Икономиката Енергетиката и Туризма и ЕДНОВРЕМЕННО председател на ДКВЕР-Стефан Гамизов.Мисля че е напълно наясно със всичките аспекти на корупция и монополни хватки в този сектор.
3/Министър на финансите-проф.Димитър Иванов от Лондон.Същият да се занимава и с Европрограмите и еврочиновниците.Както писа Индипендън-така се получава с държава която само слуша европейските чиновници и приема безгласно техните умопомрачителни изисквания.
Няма да говорим,че там Висши чиновници са хора с имена на психически диагнози,като Олигофрен,Кретен и други/Виж здравната енциклопедия/.Имената им напълно отговарят на действията и думите им.
4/Министър на Вътрешните Работи -подполковника от НСО Марков.Той разказа доста интерестни неща за НСО и НРС.
5/Останалите може спокойно да се изберат между ръководителите на протеста и потребителската организацията ДНЕС.

п.п Днес гледах Яне Янев да се изхвърля като ч.........на пясък,как РЗС и ГЕРБ ще спечелят 125 места в новият парламент.
Наепомням на ЯЯ собствените му думи от преди седмица:“ГЕРБ са имали ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕАДЕКВАТНА позиция по отношение на ДКВЕР!!!“
Въпроса е ЗАЩО???И дали е било случайно???
И да не забравя,че преди да му разрешат ГЕРБ да си води разследванията,го гониха две години и го плюваха където го видят.И сротко му съсипаха парламентарната група.
Така,че да не се кълне във вечна вярност на ГЕРБ,за да не съжалява.ГЕРБ много обичат такива като него да вадят кестените от огъня и после да ги по.зват за бушони......
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар