Общо показвания

понеделник, 25 февруари 2013 г.

Империята/Бойко/ отвръща на удара:-)!

Докато си варях боба купен на цената на килограм качествено месо от преди "успешното" управление на Бойко Борисов,го видях да се изказва по телевизията и ме напуши здрав смях....
На времето така доказахме, че не Али Агджа е стрелял по папата,а папата е стрелял по Агджа...
Сега по сериозно.
Бойко спомена нещо за метеж и да предположим че е прав.Въпреки,че определевието е интересно,тъй като в зависимост от гледните точки за управляващите това може да е метеж преврат и т.н.,а за тези които са в низините опеделенията са протест,защита на социални права,и евентуално социална революция.
Такааааарно приемаме,че Бойко е прав и това е било метеж организиран от злите сили.
Възникват следните вапроси:
1/Това означава ли ,че всички свалени правителства  след протести или корупционни скандали в Гърция,Италия,Испания и други държави са жертва на метежи организирани от злите сили?
2/След като повода за метежа са енергийни дружества от страни членки на Европейският Съюз/ЧЕЗ,ЕВН,Енерджи-Про/,а едното от тях е даже собственост на братска държава също членка на ЕС,това означава ли че Европейските държави са участвали в организирането на метежа и те са част от злите сили?
3/Ако това е наистина метеж,каква информация са събрали за него ДАНС,МАНС и други прехвалени структури за които бяха дадени милиони лева за създаването им и функционирането им и защо не са информирали скъпият премиер по-рано за такава подготовка?
Това са въпроси на които май никой никога няма да даде отговор.
Бойко спомена,че след такива всенародни "празненства":-) идвали Сталин или Хитлер.
Мойто мнение леко се различава от неговото.
Хитлер и другите диктатори са дошли,наистина след социални вълнения,но не заради тях.
А защото "демократичните" правителства не са успели да се справят точно със същите проблеми които има и сега България-безработица,корупция,диктат на монополи,нефункционираща държава.
/На времето най-внимателно четяха Ленин,точно западните демокраций за да знаят как да се потивопоставят на ставащото.Хубаво е и Бойко да прочете малко от теорийте на Маркс и Ленин,ако иска да се бори с БСП и ДПС.Поне ще знае за какво става въпрос.
Защото нищо не е ново,просто забравеното старо,наказва тези които са го забравили да го преживеято още веднъж.

И накрая ще му цитирам любимият на ББ политик У.Чърчил:
"Правителствата не ги сваля опозицията.
Правителствата слизат от власт сами,с техните лоши необмислени решения или липса на действия!"
Край на цитата.
Нека се изразя с един термин от любимата игра на премиера-футбола.
Съдята Ви даде да биете дузпа,Вие испуснате да вкарате гол.
Сега може да си тичате по-терена колно си искате.
И нека като типични български футболисти да обвиняваме,времето,тревата,топката и т.н...а да си потърсим вината в себе си и да си вземем поука.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар