Общо показвания

събота, 28 декември 2013 г.

Нещо за проблема със домашните кучета и Екоравновесие......

Мисля че е крайно време да се наложат по-строги икономически санкций за притежателите на кучета!
Уж бе направена наредба,че кучетата трябва да имат паспорти,да бъдат извеждани с каишки и намордници,собствениците да прибират фекалийте....ама нищо.
ПРОСТО НЯМА КОИ ДА САНКЦИОНИРА СОБСТВЕНИЦИТЕ!!!
Както в центъра на София,бе завишена цената за паркиране за да няма коли,така трябвя да бъдат рязко завишени данъците,таксите и санкцийте за любителите на кучета.
И тези такси и данъци да се ползват само и единствено за издръжката на Екоравновесие и кучешките приюти.Не да се харчат пари от нашите данъци.
И ако любителите на кучета писнат,че са им високи данъците-да им бъде просто отговорено:
Нямаме интерес от много кучета и това е санкция да ги намалим.Точка!
Иначе празни села и ферми колкото искате-отидете там да си отглеждате добитъка"
Който толкова много си обича кучетата,да бъде така добър да плаща данъците и да спазва правилата.
А служителите на Екоравновесие да събират данъците и глобите да ходят из градинките да санкционират сладурите без каишки.И от тези данъци и глоби да се самоиздържат.
Защото сега няма орган който да контролира тази наредба!!!!!!!!!
А то сега каво става,във всяка градинка рано сутрин и късно вечер,няма братче,излизане-задължително някое куче с мил стопанин ще ти скочи да си "играе" с теб.Няма значение дали ще те хапе, лае или просто олигави и изцапа.
Ако упрекнеш стопанина на кучето,че "не ти харесва да ставаш играчка на кучето" ти автоматично ставаш "лош човек, който кучето познава,че си лош и за това иска да те хапе".
Ето такъв идиотски аргумент и морал битува във комплексарите кучкари.
Защото тези комплексари цял живот не са успели да намерят любов и приателство сред хората и за това търсят безприкословната преданост на кучето.
Да,кучето е предано,но само на господаря си,а за мен е унизително да избиваш властовите си комплекси,като се радваш как някакво живо същество изпълнява идиотските ти заповеди срещу храна и подслон.
Това правят тъй наречените любители на кучета.Избиват си комплексите за сметка на останалите хора в обществото,които трябва да търпят капризите на любимите им кучета.
Най-лошото е,че никой нищо не може да им каже и направи.
В квартала който живея,близо до Студентския град-тези хора вече са голяма напаст.
И кметският наместник Д.Дилчев,освен да демонстрира висок жизнен стандарт,нищо не прави по-въпроса.
Защото никой не желае да приеме,че все пак човешкият живот е малко по-ценен от домашните любимци на самозабравили се идиоти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар