Общо показвания

четвъртък, 12 януари 2017 г.

Чест и благодарност за Омбудсмана Г-жа Мая Манолова!

Чест прави на г-жа Манолова,че успя да направи промени срещу терора на монополиста Топлофикация-София и колекторските фирми!

Но това е само първия етап на борбата срещу терора на този монополист!

Трябва спешно да се промени Закона за енергетиката и да се сихронизира с изискванията на Европейската комисия и правата на потребителите.

Тъй наречената "такса сградна инсталация" или "дялово разпределение"...Това е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО от гледна точка на ПРАВАТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА ЗА НЕЩО,КОЕТО НИТО ПОЛЗВАШ,НИТО ИСКАШ!!!!

И г-жа Манолова беше депутат от БСП!

И ако някоя партия успее да промени тези крепостни и разбойнически закони,като този за Енергетиката,тази партия ще спечели изорите и ще управлява....
Защото ГЕРБ,си правеха на слепи и глухи през всичките тези години и не решиха нито един пролем на българските граждани,от гледна точка на терора на монополистите във всички сфери на оществения живот.
От тази гледна точка,може да се приеме,че ГЕРБ са креация на монополистите и през цялото време са потдържали статуквото и правата на моноплно високите печалби.
Защото до този момент,няма никакъв ефект от дрънкането им,че се борят срещу тях-напротив,монополистите си правят каквото искат,а КЗК няма АБСОЛЮТНО никакъв успех срещу тях,освен САМО да констатира,че има картели и да обяснява,колко трудно се доказва това.
И така българинът,го КРАДАТ монополистите,и колко и да нараства производителността и доходите,той пак,ще остава най-едния в Европа,защото монополистите,ще му открдват в пъти повече от нарастването на доходите....
А това,вече влиза в сферата на националната сигурност и оцеляване на българската нация!!!

И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРИЕТ СПЕЦИАЛЕН АНТИМОНОПОЛЕН  ЗАКОН!
И там всеки който е уличен в нарушение да носи и наказателна отговорност,така както е в САЩ,ЕС и други нормални страни!
Иначе този акт,на справедливост.....ще си остане капка в морето и българите ще продължават да изчезват.....едни да бягат...други да умират....

Което си е ГЕНОЦИД!

Няма коментари:

Публикуване на коментар