Общо показвания

сряда, 27 юли 2011 г.

Браво на Агенция Митници

Поздравявам и подкрепям агенция Митници за отнемане лиценза на Лукойл.
Сега ще бъде добре, да продължи с разглеждането на монополно високите цени на горивата.
И каква точно е печалбата и къде отива от високите цени на горивата.Това отдавна трябваше да се случи.
И не може една фирма да раздава 100 000 гориво,а да не може да изпълни изискванията на закона и само да надува цените на горивата,защото била на загуба.
Това може да добър повод КЗК и НАП да си свършат добре работата най-сетне.Но като знам че госпожа Феодосиева преизбра членовете на КЗК,като изтъкна мотива че са "големи професионалисти",то не е чудно защо близо 7-8 месеца не могат "големите професионалисти" да се произнесат има ли картелно спорозумение и злоупотреба с монополно положение на пазара или не.
Тук Бойко Борисов може само да попита г-жа Феодосиева-как точно установи че са големи професионалисти?
Какви факти има тя в подкрепа на тази теза?
И да се сърди само на себе си,защото от такива глупости и инат да не се слушат СДС и ДСБ / които заедно с Атака и РЗС са естествени съюзници на ГЕРБ / накрая ще плаща той.
И стига се е отбранявал  критиките на БСП и ДПС,а да мине в атака.Защото сега им играе по-свирката и те успяват все по-успешно да прилагат техния си сценарий -да разделят десницата и да ги насъскват едни срещу други.
А ГЕРБ и Бойко нищо не правят срещу това, а само се оправдават.
А що се отнася до България,АЕЦ- Белене,руснаците и турците.
Единственото им желание на всички тези държави заедно с БСП и ДПС е като ни продават енергия и други стоки на монополно високи цени е с българските пари да си купят България,а с това троянски кон в ЕС.
Това напълно се препокрива с интересите на тези две държави.
Вече почти са го постигнали и Господ да пази България и българите.Защото от ЕС само си бъркат в носа и дават съвети,но забравят за парите и експертната помощ.
И както отбеляза Волен Сидеров-за Гърция парите,за България съветите...Друг е въпросът,че и той малко е объркан, защото си мисли, че България много ще спечели от строежа на АЕЦ Белене.И май е добре че на този етап не са давали много пари,защото при тези политици,тези пари щяха да отиват директно в Русия и Турция.
А това май не устройва нито нас нито ЕС.

Няма коментари:

Публикуване на коментар